Yhtiömme toimii 16.9.2016 alkaen virallisena fi-verkkotunnusten välittäjänä.

WEB Irtain! järjestelmästä

Rauma-Soft Oy:n kehittämä WEB Irtain! on moderni, selaimessa toimiva järjestelmä. Sen taustalla on yli kymmenen vuoden kokemus Irtain!-tuotteesta alkaen 1990-luvun alun DOS-versiosta jatkuen 2000-luvun hienostuneen Windows - tietokantasovelluksen kautta nykyiseen WEB-Irtain!-järjestelmään.

Internetiin kytkettyyn pc-laitteeseen ei tarvitse asentaa mitään uutta ohjelmaa! Järjestelmä tietty toimii sekä Windows-, MacIntosh- että Linux-työasemilla! WEB Irtain! tuo mukanaan täyden riippumattomuuden paikasta: WEB Irtain! on siellä käytössä missä on internetkin!

Järjestelmän käyttö on turvallista. Tiedot ovat suojatuissa, asiakaskohtaisissa kansioissa, joissa olevat tiedot varmistetaan säännöllisesti. Rauma-Soft Oy:n käyttämän palvelimen käyttöaste on ollut yli 99.95%. Se lisäksi meillä on yhden vuorokauden valmius siirtyä toiselle palvelimelle.

Järjestelmää voidaan kuvata ao. kaaviolla:

Ohjelmisto-, laitteisto- ja internet-yhteyden vaatimukset

Ohjelmisto käynnistyy sivulta https://rssecure.com/irtain. Käyttö vaatii tunnukset, jotka voi pyytää Rauma-Soft Oy:n tuotetuelta (tuotetuki@raumasoft.info).

Windows-ympäristössä tuetut selaimet ovat Mozilla (Firefox) 0.9.5+, Netscape 4.02+, Opera 5.02+, Internet Explorer 4.0+. Linux-ympäristössä vastaavasti Mozillaan perustuvat selaimet ja Konqueror 3.4.0+. MacIntoshilla taas Mozilla 1.1+, Netscape 4.7+ sekä Internet Explorer 5.0+. On ilmeistä, että järjestelmä toimii myös muillakin selaimilla vaikkakin em. selaimet kattavat lähes 100% kotimaisesta selainkäytöstä. Selvästi ongelmallisia ovat varsin epästandardit selaimet Lynx ja Hot Java. Selaimet ovat kuitenkin - valitettavasti - hieman erilaisia käytökseltään ja siten ohjelmisto ei välttämättä ole ulkonäöltään eri selaimissa aivan samanlainen.

Huomioi, että
  • WEB Irtain! avaa tiettyjen tehtävien kohdalla uusia selainikkunoita joten tämän ominaisuuden on oltava sallittuna ohjelmistoa käytettäessä!
  • Takaisin/Back-painikkeen käyttöä on syytä välttää, koska tästä saattaa seurata ei-toivottuja sivuvaikutuksia
  • Selaimen on myös tuettava Javascriptiä ja sen on oltava päällä
  • Evästeet (cookies) pitää asettaa päälle ja sallia WEB Irtain!-järjestelmää käytettäessä.
  • Raporttien lukemista varten tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelman. Ohjelman saa ilmaiseksi Adoben sivuilta
Itse PC-laitteelle ei ole erityisiä vaatimuksia. Normaali toimistokäyttöön soveltuva perus-PC on riittävä. Suoritustehoon vaikuttavat prosessorin ja keskusmuistin lisäksi muut koneessa olevat ohjelmat ja niiden mahdollinen yht'aikainen käyttö.

Internetyhteyden suositus on (minimi) ADSL 512/512 kbit/s. Vähemmälläkin nopeudella tullaan toimeen, mutta hidas yhteys on varsin kiusallista erityisesti tietoja syötettäessä ja selailuissa.

Hinnoittelu (ALV 24%)

  • Uuden käyttäjän tietokannan perustaminen 37,20 €. Tämä on kertaluonteinen maksu
  • Ohjelmiston käyttömaksu on 47,30 € / vuosi
  • Valinnainen varmistusmaksu 22,40 € / vuosi (ohjelmisto sisältää mahdollisuuden myös itsetehtävään varmistukseen)